Over Led Support

Tegenwoordig is LED verlichting niet meer weg te denken. Naast besparing op energiekosten heeft LED verlichting zich onder andere door haar duurzaamheid en oneindige creatieve mogelijkheden ruimschoots bewezen.

Evenals de techniek van LED verlichting heeft ook LedSupport sinds haar oprichting in 2005 een flinke ontwikkeling doorgemaakt. Begonnen in Oudkarspel als onderdeel van een Electrotechnisch Installatiebureau is LedSupport na haar verhuizing naar Schagen uitgegroeid tot een gevestigde naam binnen de wereld van de LED verlichting.

Veel projecten worden jaarlijks volbracht. Zowel creatieve als functionele LED projecten. Niet alleen binnen Europa loopt u kans een project van ons tegen te komen. Steeds vaker weten bedrijven buiten Europa ons ook te vinden.

De afgelopen jaren zijn verder onder de namen Ecora, Secora en Decora productlijnen ontstaan. De producten van deze productlijnen worden hoofdzakelijk B2B geleverd en vallen op door hun aantrekkelijke prijs en hoge kwaliteit. Kwaliteit die wij constant bewaken. Door het hanteren van een transparant prijsbeleid, een hoge kwaliteit en een select aantal dealers houden wij de markt zuiver en is de eindgebruiker verzekerd van een goed product.

Naast het opzetten van deze productlijnen heeft LedSupport de laatste jaren ook actief deelgenomen aan de digitalisering middels het oprichten van succesvolle webshops zoals onder andere ledrepareren.nl, hefbrugverlichting.com, reclameglas.nl en enlitelighting.nl.

LedSupport, een veelzijdig bedrijf waarbij kwaliteit en toewijding voorop staat!

14871537238343177_01_N46_medium